Nová inštalácia samoobslužnej autoumyvárky CarBax v Tešedíkove

Pozrite si najnovšiu inštaláciu samoobslužnej autoumyvárky CarBax v Tešedíkove so 4 samoobslužnými umývacími boxmi.

Nová inštalácia samoobslužnej autoumyvárky CarBax v Tešedíkove

V novootvorenej samoobslužnej autoumyvárke CarBax Tešedíkovo si môžete svoje auto umyť v 4 umývacích boxoch s možnosťou výberu zo 7 umývacích programov, a to vrátane umývania podvozku, hustej aktívnej peny, silného vysokého tlaku a aj supervosku.

CarBax Tešedíkovo používa výhradne čistiace prostriedky CarBax, vrátane prémiovej hustej aktívnej peny Car Star 40, vysoko účinného čističa diskov a hmyzu Wheel Star 30, sušiaceho a leštiaceho vosku Wax Star 10 a prémiového vosku Wax Star 50, ktorý vytvára na karosérii ochranný film s hlbokým leskom.

Umývanie vozidla v umývacom centre CarBax Tešedíkovo je veľmi rýchle, jednoduché a intuitívne.

V CarBax Tešedíkovo majú zákazníci k dispozícii všetky možnosti platby na uymtie svojho auta vrátane platby mincami, klubovou kartou CarBax a aj platobnou kartou a mobilnými aplikáciami vrátane VISA, MasterCard, Apple Pay a Google Pay.

Pre stálych zákazníkov je výhodné využívať možnosť platby pomocou vernostnej karty CarBaxCard, ktorá ponúka množstvo výhod.

Klubovou kartou je možné zaplatiť v samoobslužných umývacích boxoch a aj samoobslužných zariadeniach. Pri každom dobití klubovej karty nad 15€ získa zákazník bonusový kredit zadarmo na základe výšky nabitého kreditu až do +15%. Po zakúpení alebo nabití klubovej karty, menička bankoviek môže vytlačiť aj doklad o zaplatení.

Umývacie centrum je vybavené komplexnou meničkou bankoviek, ktorá zamieňa bankovky a mince na mince nižšej hodnoty a ponúka aj doplnkovú službu predaja a dobíjania vernostných kariet CarBaxCard.

V areáli umývacieho centra sú tiež k dispozícii dva výkonné vysávače CarBaxVac DUO s pružinovými hadicovými ramenami a jedno kombinované zariadenie, ktoré ponúka služby vysávania aj tepovania s penovým tepovačom.

Autoumyváreň ponúka služby vysávania s 5 vysávacími miestami a aj 1 miesto na tepovanie.

Ako všetky samoobslužné autoumyvárne CarBax umývacie centrum Tešedíkovo je veľmi ľahko rozpoznateľné vďaka žiarivo žltej atike so svetelnou reklamou loga CarBax.

Galéria

Súvisiace články