Nová instalace - Mycí centrum CarBax Nové Zámky

Představujeme nové mycí centrum CarBax Nové Zámky s 8 mycími boxy a širokou nabídkou mycích programů včetně mytí podvozku.

Nová inštalácia - Umývacie centrum CarBax Nové Zámky
Mycí centrum CarBax Nové Zámky

Představujeme mycí centrum CarBax Nové Zámky s 8 mycími boxy

CarBax Mycí centrum Nové Zámky je připraveno Vám poskytovat kvalitní umytí auta a to na velké ploše mycího centra až s 8 mycími boxy. Díky inovativní technologii CarBax Combo s možností výběru až ze 6 mycích programů s použitím 3 typů čistících prostředků CarBax. Ve vybraných boxech (2-5) se nachází také unikátní program mytí podvozku.

Všechny mycí boxy jsou vybaveny semaforovým systémem řízení dopravy CarBax TrafficLight. Znamená to, že v každém boxu se nachází semafor indikující obsazenost mycího boxu pro lepší organizaci dopravy a efektivnější vytížení mycích boxů.

Robustní ocelová konstrukce mycího centra je doplněna vysoce odolnými předělovacími stěnami z plachet, které mycí centrum pěkně rozzářily a obsahuje detailní návod pro každého zákazníka jak kvalitně umýt svůj vůz.

Mycí centrum CarBax je snadno identifikovatelné díky zářivě žluté robustní plechové trapézové atice. Samozřejmostí jsou také světelné reklamy CarBax, díky kterým lze mycí centrum snáze nalézt během dne ale i ve večerních a nočních hodinách, jelikož mycí centrum je otevřeno NONSTOP.

V každém boxu se nachází semafor indikující obsazenost mycího boxu pro lepší organizaci dopravy a efektivnější vytížení mycích boxů.

Mycí boxy jsou také vybaveny platebním POS terminály pro bezkontaktní platbu kartou za mytí stejně tak systémem věrnostních karet CarBaxCard. Věrnostní karty lze zakoupit a nabíjet přímo v měničce bankovek CarBaxChange.

Péče o interiér zajišťují dva vysoce výkonné samoobslužné vysavače CarBaxVac DUO, které dohromady tvoří až 4 vysávací místa. Vysavače jsou rovněž vybaveny systémem věrnostních karet CarBaxCard a tedy jednou kartou můžete zaplatit za mytí v samoobslužných boxech a za vysávání na samoobslužných vysavačích.

Přečtěte si více informací o mycím centru CarBax Nové Zámky.

Galerie